APOLLO Logo lille

  • femsporetfiskesortere

  • tisporetfiskesortere

  • tisporetfiskesorterer

  • tromlefilter

TPS fisketællere har nu været på markedet i mere end 20 år og har gennem årene været meget værdifuld for fiskefarmere over hele verden.

Der findes to modeller i dag:

TPS fisketæller, model MICRO kan tælle fisk fra 0,2 g til 9,0 g

https://youtu.be/Os_Hjqngktc

TPS fisketæller, model CM-21 kan tælle fisk fra 5,0 g til 50,0 g 

 https://youtu.be/MLFNO1ofHsY

 

Bemærk venligst, at ovenstående fiskestørrelse afhænger af fiskearten

                                                                     

MEGET SKÅNSOM MOD FISKENE

TPS fisketællerne er udviklet med speciel hensyntagen til fiskenes velbefindende. Tællerne arbejder i henhold til "fri-svømning" princippet: Fiskene er i deres naturlige element hele tiden og svømmer instinktivt gennem tællerenheden. Så derfor vil tællingen må ingen måde stresse fiskene.

NEM AT ANVENDE

TPS fisketællerne er nemme at anvende og håndtere. Der kræves ingen størrelsessortering på forhånd og en person alene kan tælle fisk eller flytte tælleren rundt.

STOR NØJAGTIGHED OG HØJ KAPACITET

TPS fisketællerne er monteret med patenterede dyser, som ved hjælp af vand sørger for at fiskene enkeltvis passerer gennem sensoren - en simpel og pålidelig måde at tælle fisk på.

PÅLIDELIG ELEKTRONIK

TPS fisketællerne leveres med pålidelige elektroniske komponenter med memory. Den elektroniske cylinder er udstyret med genopladelige batterier, men kan også tilsluttes 220 V. Både sensorenheden og den elektroniske cylinder er vandafvisende.