APOLLO Logo lille

  • femsporetfiskesortere

  • tisporetfiskesortere

  • tisporetfiskesorterer

  • tromlefilter

Winsorter      WB-9

En Winsorter er en fiskeægsorteringsmaskine af høj kvalitet. Winsorteren blev udviklet for mere end 40 år siden. Den er løbende blevet forbedret i tæt samarbejde med fiskefarmere og resultatet er en ekstrem pålidelig maskine, som fuldt ud opfylder de strenge krav, som du som fiskefarmer har til dit udstyr.

Selvom Winsorteren er en meget avanceret maskine, er den let at betjene. Når du er klar til at sortere dine fiskeæg, vælges den hulskive, som passer til størrelsen af dine æg, tilslut vand og hæld små portioner af æg ned i beholderen. Drej reguleringsknappen på panelet indtil sorteringen er perfekt.

Når maskinen er korrekt indstillet, fyldes beholderen op med æg og maskinen vil sortere 100.000 eller 200.000 æg i timen afhænging af modellen.

Winsorteren leveres med 4 hulskiver: 5.5 mm, 6.5 mm, 7.5 mm and 8.5 mm huller. Disse hulstørrelser passer til de fleste æggestørrelser, men andre hulskiver kan bestilles.

Hvorfor vælge en Winsorter?

Flere æg af god kvalitet - kun to af mange gode grunde til mekanisk sortering af fiskeæg.

Sikker sortering

Winsorteren sorterer fiskeæg forsigtigt og pålideligt uden brug af salt og andre skadelige kemikalier. Hvis for eksempel 2% af de levende æg er beskadiget ved brug af salt eller sortering med pipette/pincet, vil maskinen hurtigt vise sig som en god investering ved at reducere denne procent.

Øget produktion

Æggeproduktionen øges ved mekanisk sortering. Maskinen sorterer store mængder på kort tid, hvilket betyder at sorteringen kan udsættes indtil æggenes tilstand er optimal og i stand til at klare behandlingen.

Tidsbesparende

Èn mand kan i løbet af en normal arbejdsdag rengøre, sortere og måle ca. 4,8 millioner æg ved hjælp af tre Winsortere. Hvis man kun bruger èn maskine kan det daglige arbejde udføres, mens Winsorteren klarer sorteringen. Rengøring af maskinen er heller ikke tidskrævende. Winsorteren har en glat overflade, som meget nemt kan tørres af med en våd klud, når sortering er overstået.

Winsorter WB-9 er opbygget af moduler, som gør det nemt at udskifte de enkelte dele. Man kan således undgå at returnere hele maskinen til service/reparation. 

Winsorter WB-9

Fiskeægsorteringsmaskine WB-9, sort, med låg og 4 skiver (5,5 - 6,5 - 7,5 og 8,5 mm).

Designet til at sortere levende og døde lakse- og ørredæg.

Kapacitet - 100.000 æg i timen 

Winsorter WB-9-C

Fiskeægsorteringsmaskine WB-9-C, sort, specifikationer som ovenfor, men desuden monteret med elektronisk tæller til levende æg.

Kapacitet - 100.000 æg i timen 

Winsorter WB-9X2

Fiskeægsorteringsmaskine WB-9x2, sort, med låg og 4 skiver (2 rækker huller) (5,5 - 6,5 - 7,5 og 8,5 mm).

Designet til at sortere levende og døde lakse- og ørredæg.

Kapacitet - 200.000 æg i timen 

Winsorter WB-9X2C

Fiskeægsorteringsmaskine WB-9x2C, sort, specifikationer som ovenfor, men desuden monteret med elektronisk tæller til levende æg.

Kapacitet - 200.000 æg i timen 

WB-9-C og WB-9x2C fås begge med programmering.

 

Winsorter WB-10 EG

For at opnå en perfekt sortering af dine æg kræver det, at æggene har næsten samme størrelse. Det kan derfor være nødvendigt at sortere æggene i størrelse, inden man bruger WB-9. Til dette formål har vi udviklet Winsorter WB-10 EG.

WB-10 EG ligner en fiskeægsorteringsmaskine, men der er tale om to vidt forskellige maskiner. WB-10 EG sorterer æggene i to størrelser, meget hurtigere end en WB-9 kan sortere de levende æg fra de døde.

Hvis du ønsker æggene sorteret i mere end to størrrelser, skifter du blot skive og sorterer portionen med de mindste æg en gang til. For eksempel: to gange sortering, giver tre forskellige størrelser.