APOLLO Logo lille

  • femsporetfiskesortere

  • tisporetfiskesortere

  • tisporetfiskesorterer

  • tromlefilter

Maskinfabrikken Apollo A/S

Maskinfabrikken Apollo A/S har, igennem de sidste 50 år, oparbejdet stor erfaring indenfor projektering, installering og servicering af specialmaskiner fremstillet i rustfrit stål, fra vort mangeårige samarbejde med bl.a. hospital- medicinal- og levnedsmiddelindustrien.

Vort produktionsprogram omfatter bl.a. tunnelvaskemaskiner med eller uden tørrezone, kabine/reolvognsvaskemaskiner, transportsystemer, krympe- og optøningstunneler, reolvogne, sorteringsmaskiner, vandløbebånd til heste, samt maskiner efter kundens ønsker og behov. Endvidere fremstiller vi skiltesystemer i aluminium til trafikinformation.

El-styringer til maskiner fremstilles efter kundeønske - lige fra almindelige "on/off" styringer til avancerede PLC og PC integrerede systemer.

Alle produkter produceres under de samme skrappe kvalitetskrav, som danner udgangspunkt for vore leverancer til hospitalssektoren og medicinalindustrien.

Har I behov for en specialmaskine, hvor der tages hensyn til netop Jeres individuelle ønsker og krav, er I velkommen til at kontakte os.